Gerard Piqué Förskott i EPT Barcelona Main Event Day 1b

Måndag kväll markerade det plötsliga slutet av två inledande körs av de europeiska Poker Tour säsong Barcelona Main Event 10. Händelsen såg full nivåer av spel som tilldelats Florian-Dimitrie Duta med det högsta beloppet på sin stack totalt 187,000. Tydligen var många fans ivrigt efter händelsen på grund av deltagande av Barcelona fotboll stjärna, Gerard Piqué. Till en början dag 1b hade skaffat sig en total stämmer 708 deltagare. Detta i kombination med 518 från den första flygningen görs det totala antalet deltagare stå på 1 226 redan innan registreringen stängs. Dag 1b bröt posten eftersom de flesta av tabellerna hade att spelas på en 10-manna status för nästan hela dagen.

Ange Gerald Pique tydligen, att de flesta pokerentusiaster, detta visade sig vara en exklusiv meet, rekordet för antalet deltagare från förra året bröts och det kan nog bli en av de största EPT evenemang att hållas i Europa under den senaste tiden. Barcelona stjärnan var en annan funktion som gjorde evenemanget värt att minnas. I slutet av flygningen var Pique redan i nästa omgång efter att ha samlat 23,100 i marker. Han spelade tillsammans med andra populära namn bland dem Steve O’Dwyer, Chino Rheem, Griffin Benger, Ludovic Leijon Max Lehmanski och Andrey Zaichenko bland andra. Blandade förmögenheter utställningsmonter händelsen också till höger om poker efter tidig utgången av World Poker Tour Alpha8 turneringens vinnare. Även om Steven Silverman hade varit på en hög sedan vinnande $891,660, hade han inte fina kanten i turneringen Barcelona som såg honom falla ut längs vägen. Däremot hade andra spelare bästa kör vid bygga imponerande stackar. Vissa spelare var till att gå till dag 2, den slutliga run-in med enorma lager ingår Maksim Bura, 160,600, Simon Mattsson, 111 000 och Andrew Moreno 91,800.

Andra spelares liknar Shannon Shorr försäkrades av en slot i dag 2 efter att ha hanterat över 121.000 marker. Team PokerStars assault The EPT event bevittnat en intensiv anfall av vågad Team PokerStars stabil. Men var några av dem tvungna att överge spelet medan andra spelade övertygande och detta såg dem ange påstående för dag 2. Daniel Negreanu var en av proffsen som hittat turneringen för varm för att hantera och slå rälsen på den sjätte nivån. Dag två var också förväntas erbjuda en spännande run-in med väl staplade utmanare bland dem Christophe De Meulder, Victor Ramdin, Liv Boeree och Jake Cody som höll på att 111,500, 107,000, 59,100 och 27.700 marker respektive.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *